My Qnet business goes global…

macam tak caye je.. tapi tu la hakikatnya… baru je 2 minggu start bisnes Qnet aku dah ada representative di Jakarta, Indonesia!

Ni bermakna busines online Qnet aku skrg dah pergi GLOBAL.. dan hanya menunggu masa saja untuk terus berkembang di Indonesia.. Insya’Allah. ¬† Inilah yang dikatakan revolusi bisnes online networking… tanpa perlu anda berada di negara tersebut untuk anda membuka bisnes di sana.. Kini.. tunggu masa je untuk aku lihat bisnes Qnet aku berkembang di India, Singapore, Vietnam dan beberapa negara lain yang sedang dalam perancangan untuk berkembang.

Ni barulah bisnes yang aku suka.. santai2 je sambil duduk depan pc dan tanpa perlu full-time tapi potensi yang tiada had… kalau korang nak tau macamana korang boleh join network bisnes aku dan sama2 berkembang ke serata dunia dan mempunyai bisnes global… ¬†bolehlah contact aku 011-15634945.

Jumpa lagi lain kali.. skrg nak sambung kerja dulu…

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *