Hoorayyyy.. Malaysia Menang!!

Semangat punya pasal sebab Malaysia menang… blog aku yg dah berbulan tak berupdate ni pun dapat tempias sama atas semangat aku ni..

Seronoknye aku Malaysia Menang…. Alhamdulillah… Syukur…

Yang paling menyeronokkan lagi ialah sebab menang dgn Indonesia..  yg tak abis2 menyerang page2 bolasepak FB Malaysia dengan pelbagai kutukan mereka… Skrg dah kalah diam kejap diaorng ni… Tak taulah lepas ni paham lagi ke tak.. atau still nak hina dan kutuk negara terchenta aku Malaysia…

Buat pemain-pemain Harimau Muda.. Berjuta2 kalung tahniah untuk korang.. korang memang hebat.. kalau kat rumah depan tv pun berdebar2 tengok korang main… aku yakin korang lagi laa…. berdebar2 dan berpenat lelah memperjuangkan maruah Malaysia berdepan dgn negara yang rakyatnya tak pandai nak hormat lagu negara lain..

Lusa, game Kelayakan Olimpik pulak.. Malaysia vs Syria di Bukit Jalil.. Semoga player2 ni dapat rehat yg cukup untuk kembali berjuang..  Kepafa rakyat Malaysia, mari kita penuhkan stadium support team kita sambil meraikan kejayaan diaorg memenangi pingat emas di Sukan SEA..

Harimau Malaya… Aaauummmmmmmm!!!….

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *