Naim 3rd Birthday…

Actually this is a late entry… tapi aku nak jugak buat posting ni sbb nak moment ni jadi salah satu posting di blog aku…
Masa celebrate birthday ni awal 2 hari (birthday sebenar 3 Mei) dan disambut di Kluang – rumah atuk & nenek Naim bersama dgn sepupu2 lain yg ramai… tu salah satu sebab juga buat kat Kluang..

Ni gambar2 masa celebrate birthday Naim yang ala-ala kadar…. tapi Alhamdulillah happy semua..
DSC01575 DSC01550 DSC01548 DSC01544 DSC01524 DSC01525 Photos from Flickr DSC01579

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *