Short trip to Port Dickson…

View from Marina Terrace

ya.. short trip ke Port Dickson pada hari Rabu lepas.. tapi bukan untuk berjimba2.. cuma untuk pergi melawat-lawat apartment dan kondominium yang akan dilelong oleh company aku.

So sebelum decide harga rezab yang sesuai.. kitarorang nak tengok berapa ‘teruk’ condition kat apartment-apartment tu.

Kalau korang berminat untuk beli sebuah apartment untuk melepak di hujung minggu di Port Dickson, mungkin korang boleh consider apartment-apartment tersebut yang mana harga rezab untuk lelongan adalah serendah RM21,400 sahaja.

Maklumat lanjut korang boleh baca di http://www.tipshartanah.com/2011/03/pd-condo-resorts-dilelong-serendah-rm21400/


Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *