Balik Ganu.. 12-15 Feb 2011

Hari ni nak balik smula ke KL setelah cuti panjang since Sabtu lepas… ni sebenarnya last minute plan.. tiba2 je balik sebab kalau ikutkan plan sebenar balik Ganu cuti sekolah bulan 3 nanti.  Disebabkan dah ada plan nak pegi Singapore masa cuti sekolah tu so kenalah balik sekarang..

"Donut is my Choice!!"

Seperti biasa yang paling seronok bila balik kampung adalah hero aku.  Lagila kalau cakap kat dia nak main air kat Air Terjun Sekayu atau masuk kebun Tok Ki dia…  tapi kali ni tak sempat nak pegi masuk Sekayu.. so just bawak Naim main kat playground on Sunday dan masuk kebun on Monday..

Berhenti Kejap Di Gerai Ajil Cari Kepok Lekor

Naim tengah SMS... "Tok, Naim dah nak sampai.."

Layan la gambar2 yang aku ambik guna NEX 5 kat bawah ni…..


Hmmm..... kata nak jalan-jalan... ni asyik dok umah je..

Kuala Berang Playground..

Bersiap nak turun site..

On the way ke 'project' site....

Dah sampai site.. "OK.. Line Clear!!"

"Jom mulakan projek.."

Sempak gak makhluk ni curi darah Naim....

jom sejukkan badan....

Related Posts with Thumbnails

2 thoughts on “Balik Ganu.. 12-15 Feb 2011

  1. memang syiokk… smpai aku rasa pun nak lepak kat sana je.. tengah riki kebun getah nak jual kat sana..
    org kampung pun skrg masyuk tanam getah.. 1kg dapat RM8+.. ada 4 ekar income dah RM5+K..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *