TWRPS semakin membesar..

Teamwork Revolution Power SystemTeamwork Revolution Power System (TWRPS) – satu program affiliate yg sebenarnya memang berpotensi dan mudah untuk anda buat income tetapi ramai yg terlepas pandang atau melepaskan peluang ini sebab tidak faham konsep sebenar.  Ada pula yang baru join sebulan terus berhenti sebab katanya tak dapat income… pelik aku kadang-kadang manusia ni… dia ingat senang2 aje ke nak dapat income sebulan RM7-8K sebulan??  tak payah cerita RM7K sebulan la.. aku rasa kalau nak dapat extra RM1K sebulan pun susah.  Kalau kerja part time kat 7-Eleven tu pun korang belum tentu dapat income RM1K sebulan.. so kenapa la pulak join sebulan duduk bertapa kat rumah tiba2 nak harap duit keluar dari laptop atau pc senang2 betul tak?

Apa yang aku nak sampaikan di sini adalah setiap apa yang kita nak sebenarnya ada ‘kerja’ dan usaha yang kita perlu lakukan.  Dan dengan sedikit kesabaran mempelajari ilmu baru, Insya’Allah kita akan berjaya capai apa yang kita mahukan.  Tidak kira la apapun yg korang lakukan.  Sama juga seperti kerja harian korang… tidak mudah bos korang akan naikkan gaji RM1K selepas setahun bekerja.. yg aku tahu ada yg naik gaji RM10 adalah… tu pun mujur dapat naik gaji.. berapa ramai lagi yg langsung tak naik gaji atau tak dapat bonus tahunan betul tak?

Itulah sebabnya setiap kali bila aku duduk dengan downline aka bisnes partner aku ni aku akan cuba fahamkan mereka perkara ni.  Bagi yg faham Alhamdulillah… tp ramai yg tak faham dan tak sabar… so tak bolehlah aku nak paksa diaorng.  Bagi yg sabar tahniah aku ucapkan kerana aku lihat mereka juga sedikit demi sedikit telah mula melihat perkembangan bisnes mereka..  hanya terus tambahkan ilmu dan teruskan usaha Insya’Allah akan berjaya.

Bisnes TWRPS aku juga begitu.. dari kecik menjadi besarrrrr…kemudian mengecik dan sekarang kembali membesarr..  dan yang menarik sekali sekarang ni aku dah ada group besar dari luar Malaysia.  Aku pun tak tau mat salleh mana yang join.. tapi ada yang nama omputih.. ada yg nama mcm Philippines… tak kisah la.. yg penting terus membesar.   So sekarang ni aku just focus membantu downline2 Malaysia yang memerlukan bantuan terutamanya dari segi pembayaran menggunakan AlertPay.

Sejak Alertpay menerima pembayaran menggunakan kad kredit/debit juga aku melihat potensi bisnes ini semakin besar dan menjadi semakin mudah untuk affiliate dari Malaysia untuk berjaya.  Kalau dulu terpaksa buat transfer duit ke akaun Alertpay tetapi kini tidak perlu lagi… boleh terus buat payment guna kad debit/kredit.   Dengan nilai matawang Ringgit yang meningkat juga telah menjadikan kos untuk TWRPS ini semakin rendah berbanding sebelum ini (dan komisen juga semakin rendah la kan…)..

Bagi korang yang masih tak tau apa tu Teamwork Revolution Power System (TWRPS), bolehlah jenguk2 dan baca2 di http://www.twrpsmalaysia.com dan FAQ di www.twrpsmalaysia.com/faq.html

Inilah peluang terbaik untuk menjana income lebih RM7,000 jika korang sanggup keluarkan sedikit modal lebih kurang USD32.50 sebulan sahaja.

Contact aku di admin[a]twrpsmalaysia.com kalau ada sebarang pertanyaan mengenai TWRPS.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *