Selamat Hari Raya..

Rasanya masih belum terlambat lagi nak ucap Selamat Hari Raya kat semua kan?  kejap je dah nak abis raya ketiga…tapi still belum pegi beraya lagi coz anak still belum baik betul lagi demam.  Mungkin esok baru start memulakan tour de Raya 2010…

Raya tahun ni turn Ganu.. kg. wife aku… so seminggu cuti ni memang kitaorng spend masa kat Ganu… coz tahun lepas dah turn Johor.. kena la adil kan??  kalau tak ikut turn camtu.. tu yg ada smpai bergaduh2 tu… tang tu yg aku tak paham kadang2.. dah masing2 buat perjanjian.. tapi kenapa lak taknak ikut… yg laki pun jgn la asyik nak mem’veto’ jek.. kesian la gak ka isteri tu.. kalau dah janji camtu.. ikut laaa….  betul tak?

OK la.. melalut lak aku… sebenarnya just nak ambil kesempatan ni untuk memohon maaf di atas segala kesilapan aku sepanjang berurusan dengan SEMUA yang kenal, kurang kenal atau tak kenal… terutamanya mereka yang pernah berurusan ‘bisnes’ dengan aku sama ada melalui online ataupun offline..  Harap korang maafkan la kalau ada terkasar bahasa ke, tersilap kata ke yg menginggung perasaan atau email-email dan call2 korang yg tak dibalas atau dibalas dengan nada2 yg menusuk hati….  semoga semuanya dimaafkan…

Kepada semua bisnes associate aku dalam TWRPS dan GDI, aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidifitri kat korang semua yg sentiasa bersemangat untuk berjaya… Aku doakan semoga suatu hari nanti korang akan berjaya sebagaimana yang diinginkan…. Hanya teruskan usaha dan Inya’Allah akan dimakbulkan olehNya.

Kat sini aku juga nak update sikit pasal progress TWRPS Malaysia & GDIxpress (group-group bisnes aku)….

Bagi mereka yang berada di bawah TWRPS Malaysia, aku di dalam proses mengupgrade beberapa webpage, antaranya www.twrpsmalaysia.com/alertpay.html dan juga autoresponder yang boleh korang ‘Import’ ke Autoresponder TWRPS korang.  Untuk autoresponder, sila pilih ‘twrpsmalaysia@twrpsar.com‘ – sila email aku untuk Password mengimport mesej-mesej email AR tersebut.   Template email kali ini lebih menarik tetapi korang perlu membuat sedikit configuration setting supaya sesuai dgn bisnes TWRPS masing-masing.

Untuk mereka yang berada di dalam bisnes GDI pula (GDIxpress), promosi agresif akan diteruskan selepas cuti raya dan sesiapa yang berminat bolehnya menghubungi aku…  Selain itu, bagi korang yg masih belum mendapatkan website peribadi GDIxpress dan sistem rotator, sila hubungi aku untuk maklumat lanjut.

Itu sahaja dulu buat masa ni… esok aku nak start beraya.. so malam ni kena tidur awal sikit lepas ni…  kalau korang ada apa2 soalan pasal bisnes, boleh je terus email kat aku sebab aku memang online walaupun raya… itulah cantiknya bisnes online ni… di mana-mana sahaja, setiap masa…  ini baru dipanggil mobile bisnes!!.. hehehe..

Selamat Hari Raya!

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *