Maksimumkan Income GDI Anda..

Kali ni aku nak kongsi sikit mengenai satu program baru yang akan dilancarkan dalam masa 7 hari lagi dari sekarang… Benda ni pun aku dapat info dari great upline aku dalam TWR iaitu Russ Howe.   Program ni juga adalah hasil daripada Top GDI Marketer di mana mereka dapati income di dalam GDI terlalu perlahan untuk berkembang – US$1 sorang beb.. letih gak nak menunggu…

So di dalam program ni nanti, pengasasnya iaitu Ash Mufareh akan menggabungkan GDI dan program lain (yang tak confirm lagi) bersama dengan program ini untuk memaksimumkan pendapatan anda.

Ini tentunya suatu yang menggembirakan dan sangat menarik kepada mereka yang sedang membina bisnes GDI kerana anda tidak perlu menunggu lama untuk menjana pendapatan 4 angka atau 5 angka berbanding dengan membina GDI semata-mata.

Secara ringkasnya, program yang bakal dilancarkan ini adalah seperti berikut:-

Sistem
Forced Matrix 5×5.  Berbanding dengan sistem forced matrix biasa, sistem ini hanya akan memberikan free downline/spillover kepada mereka yang berjaya membuat personal sponsoring sebanyak 5 orang sahaja.  Tak menarik? Sudah tentu tidak menarik untuk mereka yang suka goyang kaki dan ingat bisnes internet ni sekadar masuk goyang kaki dapat duit.. tapi bagi mereka yang benar2 faham dalam MLM dan biasa dengan sistem spillover ni tentunya setuju dengan konsep ini kerana ianya adalah supaya setiap ahli berusaha untuk mendapatkan sendiri 5 orang tersebut sebelum mereka boleh mendapat spillover dari upline.

Pengalaman saya mengenai spillover, kebanyakan ahli baru berfikir dengan adanya spillover mereka hanya sekadar join dan terus duduk diam mengharapkan upline memberikan downline percuma kepada mereka.  Apabila ini berlaku kepada setiap ahli, maka dengan sendirinya tiada siapa yang bergerak – maknanya tiada spillover.  Spillover sepatutnya dianggap sebagai bonus dan bukannya konsep sebenar dalam membina perniagaan.  Walau bagaimanapun, anda bukannya disuruh untuk mendapatkan 10, 20 atau 50 downline tetapi hanya 5 orang direct di bawah anda.  Itu sahaja.  Dan apabila anda telah berjaya melakukan tersebut (biasanya dalam bulan pertama atau kedua boleh settle dah) anda boleh rehat sikit menaja dan lebih memfokuskan kepada membantu downline untuk membina group mereka pula.  Ia sebenarnya amat simple tetapi apabila terdapat mereka yang berfikir spillover adalah segala-galanya maka dengan sendirinya sistem tersebut tidak akan berjalan dengan baik.

Jadi.. dengan program ini hanya 5 orang sahaja yang anda perlukan.

Tidak ada 5 orang? Jangan risau sebab kami ada suatu sistem lagi yang dipanggil ‘rotator’.  Berbanding spillover biasa, rotator akan memastikan mana-mana ahli baru yang menyertai melalui ahli yang sudah mempunyai 5 orang downline akan masuk kepada downline mereka melalui akaun downline itu sendiri (sama seperti personal sponsoring untuk downline tersebut) dan akan ‘rotate’ dari satu downline kepada satu downline yang lain… itu baru benar-benar sistem yang menarik!   Apa yang perlu anda lakukan hanya terus mencukupkan bilangan 5 orang tersebut untuk membina pendapatan melalui program ini.

Harga

Untuk menyertai program ini anda hanya perlu membayar USD25 sebulan (standby xtra US$4) kerana mungkin akan ada fee untuk pemprosesan bayaran (mungkin menggunakan Paypal dsb).   Memandangkan program ini menggabungkan GDI sebagai sebahagian daripadanya dan US$10 sebenarnya adalah untuk pembayaran GDI, maka untuk akaun kedua dan seterusnya anda hanya perlu membayar US$15 sahaja.

Potensi Pendapatan

Melalui program ini setiap ahli berpotensi untuk menjana pendapatan sehingga US$22,300 melalui satu akaun (apabila lengkap matrix 5×5) tersebut.   Setiap ahli dibenarkan untuk mempunyai maksimum 6 akaun sahaja.

Tu dulu sebahagian yang menarik mengenai program baru yang akan dilancarkan ini.  Yang penting, anda tidak perlu mempunyai lebih dari 5 orang, dan 5 orang itu juga akan sama-sama dibina melalui ‘rotator system’ yang akan dimiliki oleh setiap orang apabila menyertai nanti.

Aku sendiri sebenarnya sudah mempunyai 5 orang tersebut standby untuk join… so maknanya semua orang yang akan join selepas ni melalui aku akan melalui ‘rotator’ dan diberikan kepada downline – of course 5 orang yang terawal tersebut akan mendapat manfaat lebih dulu kan?…. tapi jangan risau kalau anda sedikit lewat kerana sekarang ni pun masih awal lagi kalau anda berminat..   Selain tu aku sendiri ada beberapa ratus downline dan prospek di dalam bisnes lain aku yang mana aku sendiri akan invite untuk join program hebat ni…  dan ini bermaksud lebih ramai yang akan mendapat manfaat darinya.. Itu belum lagi dikira 5 orang downline yang dah standby untuk join tu…  memandangkan diaorng pun akan ada ‘rotator system’ sendiri, maka kalau 5 orang tersebut dah penuh dengan direct downline maka ‘rotator’ tu akan berikan pada downline mereka pula – mungkin anda. Upline-upline aku lagi.. mereka pun akan ada ‘rotator’ untuk pass downline kepada aku (dan anda sekali la maksudnya).

Kalau anda berminat nak join.. email aku kat mkhairul.my@gmail.com.  Sempoiiii…

Nantikan review penuh bila program ni launch nanti.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *