Review Teamwork Revolution Power System (TWRPS)

Hari ni aku nak share tentang satu lagi program affiliate yang aku jalankan lebih kurang 3 bulan iaitu Teamwork Revolution Power System (TWRPS).  Sebenarnya  dah lama aku nak tulis review pasal TWRPS ni tetapi terlalu busy dengan kerja-kerja membina bisnes ni disamping berjalan bersama family.  Akhirnya dalam tempoh 2 bulan ni setelah pelbagai soalan-soalan yang ditanya aku rasa aku perlu membuat review penuh tentang apakah sebenarnya TWRPS ni dan kenapa anda perlu join TWRPS..

Teamwork Revolution Power System (TWRPS) dan TWRPS Malaysia
Teamwork Revolution Power System LLC (Limited Liability Company) merupakan syarikat yang berdaftar di Illinois, Amerika Syarikat pada 27 August 2009 dengan nombor pendaftaran 03158918 (Lihat http://www.cyberdriveillinois.com/departments/business_services/corp.html) dan buat carian Teamwork Revolution Power System LLC.

TWRPS menjual produk webhosting dan autoresponder (2 produk utama internet) pada harga USD29.95 sebulan dan fee tambahan AlertPay USD2.55 (jumlah USD32.50) atau lebih kurang RM112+ sebulan. Harga ini sangat kompetitif berbanding jika anda membeli kedua produk tersebut secara berasingan di tempat lain dimana lebih tinggi daripada apa yang anda bayar di TWRPS.

TWRPS Malaysia pula adalah komuniti affiliate TWRPS di Malaysia di bawah networking aku sendiri di mana terus berkembang setiap hari sejak ianya mula ditubuhkan 3 bulan lepas. Laman web rasmi TWRPS Malaysia ialah www.twrpsmalaysia.com.  Selain itu TWRPS Malaysia juga mempunyai group Facebook yang boleh anda sertai untuk mendapatkan maklumat lanjut serta terkini.  Buat carian “TWRPS Malaysia” di Facebook dan klik “Join” untuk sertai kami.  Dengan menjadi affiliate di bawah networking TWRPS Malaysia, anda mempunyai kelebihan mendapatkan support terus dari TWRPS Malaysia serta bantuan lain seperti membuat deposit ke Alertpay anda, setup webhosting, autoresponder dan lain-lain lagi.

Webhosting & Autoresponder… Amende ni??
Apa benda webhosting ngan autoreponder ni?  ramai jugak yang tak tau lagi dua benda ni dan ramai jugak yang join TWRPS ni pun tak ambik tau apa sebenarnya produk yang diaorng dapat dengan bayar USD32.50 sebulan tu.  Akhirnya jadi tak paham dan menyalahkan TWRPS sebab bayar mahal la…kena bayar tiap2 bulan la. Sedangkan apa yang dibayar tu adalah nilai untuk produk TWRPS yang dibeli.

Sebenarnya Webhosting ni adalah tapak untuk anda membina website.  Dalam kata lain anda perlu memiliki webhosting sebelum anda boleh membina laman web.  Umpamanya jika anda ingin membina rumah, sebelum itu anda perlulah memiliki tanah terlebih dahulu.  Setelah anda memiliki webhosting, anda boleh membina sebanyak mana laman web yang anda kehendaki selagi had webhosting tersebut memadai.  Melalui TWRPS, anda akan diberikan webhosting TANPA HAD di dalam blok 1GB.

Anda bebas menggunakan webhosting ini untuk tujuan peribadi anda kecuali mejualnya semula.  Maksudnya kalau anda nak buat 10 website ke, 100 blog ke, 30 forum ke…. anda bebas menggunakan webhsoting yang anda bayar secara bulanan tersebut.  Kerana itulah anda membayar secara bulanan.

Begitu juga dengan AUTORESPONDER.. anda membayar secara secara bulanan untuk menggunakan perkhidmatan tersebut.. sama seperti anda menggunakan khidmat autoresponder pro lain seperti Aweber atau Getresponse cuma bezanya melalui TWRPS, anda membayar lebih rendah dari kedua-duanya.

Kedua-dua produk ini adalah benda WAJIB untuk anda menjalankan perniagaan internet… kalau anda benar-benar serius dalam membina perniagaan internet atau menjana pendapatan dari internet untuk jangka masa panjang (sudah tentu kan??)… aku syorkan belajarlah menggunakan kedua-duanya.. kalau tak percaya cakap aku.. pergilah tanya expert2 internet bisnes yg lain… aku yakin diaorng pun akan cakap yg sama…

So, kalau anda taknak belajar terpulang kepada anda.. kerana percayalah cakap aku.. 2 tahun dari sekarang pun anda akan masih di tahap yg sama… memulakan setiap perkara yang anda mahu mulakan dari A… berbanding jika anda sudah mahir dengan webhosting dan autoresponder… mungkin anda terus bermula dengan M..atau S.. dan tidak perlu setiap kali lakukan A-Z.

Ok tu secara ringkasnya tentan produk TWRPS ni.. Webhosting & Autoresponder – 2 benda yg setiap orang perlukan untuk bina internet bisnes secara serius.

Macamana nak buat duit dengan TWRPS ni?

Sebenarnya tak susah nak buat income dengan TWRPS ni… melalui Sistem Forced Matrix 2×8 anda hanya perlu syorkan TWRPS ni kepada 2 orang sahaja yang mahu menggunakan atau belajar menggunakan atau sudahpun menggunakan Webhosting & Autoresponder untuk menjana pendapatan sehingga USD2330 (~RM7,500) sebulan.. ya betul.. 2 orang sahaja! Dan seterusnya anda ajar/tunjukkan kepada 2 orang tersebut untuk buat yang sama.  Itu sahaja!

Dengan 2 orang tersebut, anda sudahpun memperolehi USD30 sedangkan produk yang anda bayar hanyalah USD29.95.  So.. tak payah la risau sangat pasal bayaran bulanan lagi sebab anda kena tambah sedikit sahaja (lbh kurang USD2.55) untuk bulan seterusnya… jika 2 orang tersebut tidak dapat menaja 2 orang di dalam yang sama.  Secara ringkas, berikut adalah pembayaran komisen affiliate di dalam TWRPS:-


Secara ringkasnya bolebhlah aku katakan kalau nak buat duit dengan TWRPS ni anda refer kat 2 orang yang berminat pasal nak buat website atau belajar buat website dan membina pendapatan dari internet dan seterusnya anda menunjukkan mereka melakukan yang sama.  Jika anda boleh melakukan ini dalam sebulan dan mereka yang lain juga turut mengikuti apa yang anda ajar, maka dalam 8 bulan Insya’Allah anda akan mempunyai pendapatan sehingga USD2,330 sebulan… lebih banyak dari pendapatan mereka yang sesetengahnya sudah bekerja melebihi 10 tahun.

Apa yang penting di sini adalah setiap affiliate yang menyertai TWRPS faham akan tujuan mereka membayar bulanan untuk produk dan di dalam masa yang sama mengambil peluang untuk BELAJAR cara sebenar membina perniagaan internet dengan menggunakan webhosting dan autoresponder.  Anda juga haruslah memberikan suatu tempoh yang realistik untuk anda berjaya.  Sebagai contoh, jika sebelum ini anda langsung tidak mengetahui apakah webhosting atau autoresponder, jangan pula meletakkan sasaran mencapai income sehingga RM7,500 sebulan dalam tempoh yang singkat.

Bina ilmu mengenai internet ini dengan cara yang betul dan aku yakin dalam tempoh 1-2 tahun dari sekarang anda akan mempunyai pendapatan bulanan dari internet yang kukuh.

Selamat Berjaya!!

Kalau berminat nak bersama-sama kami di TWRPS ni, sila dapatkan terlebih dahulu akaun AlertPay (cara pembayaran ke TWRPS) di http://www.twrpsmalaysia.com/alertpay.html

Seterusnya dapatkan akaun TWRPS anda dengan tempoh percubaan 14-Hari PERCUMA di http://www.twrpsmalaysia.com/daftartwrps.html

Nak tau lebih lanjut?  Baca laman soalan-soalan lazim (FAQ) di http://www.twrpsmalaysia.com/faq.html


Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *