Teamwork Revolution Power System – tengok ni!

Hehehe… satu lagi affiliate program yang aku sertai setelah beberapa kali membaca dan menilainya.  Mungkin tak seglamour dan sehebat GDI atau GVO, tapi aku rasa ianya ada kelebihan tersendiri…

Teamwork Revolution Power System (TWRS) bolehlah aku panggil satu program yang hampir sama seperti Global Domain International (GDI) ataupun Global Virtual Opportunities (GVO) yang mana ia menawarkan pakej webshosting dan juga program affiliate untuk anda buat duit.  So, kalau dah hampir sama kenapa aku gatal2 lagi signup untuk program ni?? betul tak?

OK, sebenarnya TWRS adalah diantara GDI dan GVO… ia menawarkan pakej webhosting yang lengkap dengan support MySQL (penting ni untuk buat blog dan dynamic site!!) sebagaimana yang ditawarkan GVO.. dan juga autoresponder yang bagus berserta EMAIL-EMAIL follow-up (ini tak ditawarkan GVO) untuk anda menjalankan bisnes TWRS anda.  Dan yang penting.. harganya tidak semahal GVO.  Anda boleh memiliki TeamWork Revolution Power System (TWRS) hanya pada harga USD32.50 (termasuk AlertPay fee) sebulan – lebih murah sebanyak USD12 (~RM42) sebulan daripada GVO.

TWRS bagi aku adalah sesuai untuk mereka yang mahukan webhosting package yang mana di dalam masa yang sama ingin membina pendapatan tambahan melaluinya (ya.. sebagaimana GDI atau GVO).  Walaupun TWRS tidak se’power’ GVO dari segi tools dan package yang ditawarkan, bagi aku ianya adalah lebih dari mencukupi untuk mereka yang mahukan webhosting yang mempunyai support MySQL serta mahu menjalankan bisnes online melalui TWRS ini.

Apa jadi dengan GDI aku?  GDI adalah pakej webhosting yang paling basic yang boleh dimiliki oleh beginner yang mahu mengenali dunia internet ini dan mahu memiliki website.  Mereka yang join GDI juga akan memiliki domain percuma dengan bayaran USD10 tersebut.  Jadi aku rasa, GDI masih lagi mempunyai kekuatan tersendiri kerana harganya yang rendah.

TWRS untuk siapa pulak? TWRS ini pula adalah untuk mereka yang mahukan blog website dynamic seperti CMS yang mempunyai support database.  Contohnya adalah Blog WordPress dan juga portal Joomla! yang sangat popular sekarang ni.  Sebab aku menyertai TWRS ini juga adalah disebabkan aku menerima banyak pertanyaan dari mereka yang menyertai GDI dan mahukan blog, tetapi sayangnya GDI tidak menawarkan hosting yang boleh support database untuk setup Blog wordpress ataupun portal Content Management System (CMS).  Jadi bagi aku… penyelesaiaan untuk persoalan begini adalah…. Teamwork Revolution Power System (TWRS) di mana mereka boleh ada webhosting dan ada blog atau portal CMS… cuma.. mereka kena mendapatkan domain berasingan sendiri.  Domain tak menjadi masalah bagi aku kerana ianya boleh diperolehi pada harga bawah USD10 setahun dan itu aku akan tolong setup untuk mereka.

GVO pulak?

Yupp… dari satu segi.. sekarang ni GVO mungkin redundant bagi aku.  Package GVO ini sangat komprehensif – terlalu lengkap untuk kebanyakan beginner dan intermediate… so targetnya adalah mereka yang mahukan complete webhsoting package yand siap dengan pelbagai features termasuklah autoresponder, video hosting, prospecting , web conferencing, web hosting controller (boleh create webhosting yang lebih kecil dan jual) dan juga peluang buat duit yang menarik dari pelan binary 2×10.  Buat masa ni aku maintain dulu sebab aku pun dah ada downline untuk GVO ni..

Macam mana nak buat duit dari TWRS?

Ni yang ramai orang nak tau ni…. kalau GDI memang simple.. satu orang kita refer kita dapat USD1.. tak limit berapa ramai kita nak sponsor tetapi setakat level 5 sahaja.  GVO pulak memang panjang ceritanya, ma.trix 2×10 dengan re-entry dan pelbagai lagi.   Untuk TWRS ni pulak.. lebih menarik dari GDI tapi tak sekompleks GVO.  Lihat kat bawah ni..

Faham ke?  Kalau tak faham sangat takpe… kita ringkaskan je.. TWRS ni offer matrix 2×8. Dan bagi level pertama kita akan dapat komisen USD15 – bermakna – cari 2 orang je dah cover monthly cost TWRS kita!.. Selepas tu.. dari level 2 hingga 7 kita akan dapat USD1 bagi setiap orang.. takde apa yang menarik sangat… kira ok la sebab majoritinya bukan semua kita cari… dan bila sampai Level 8, kita dapat USD8 bagi setiap orang.. so kalau full level 8 tu (256 orang) kita akan dapat USD2048.   Jadi totalnya untuk matrix 2×8 ni bila penuh dengan 510 (yang BUKAN semua anda sponsor tetapi hasil dari spillover) – .. dengan TWRS anda akan dapat limpahan downline dari upline dan juga downline yang mana ia juga melayakkan anda dapat komisen!..So bila cukup level 8 ni..income anda adalah USD2,330 atau lebih kurang RM8,000 sebulan.  Menarik kan? Buat kerja sama-sama… then semua dapat hasil.  Dan kita just cari 2 orang dah cover cost bulanan.

So apa lagi?  Kenapa ambik yang lain kalau anda nak buat blog WordPress atau nak bina portal CMS? Dapatkan TWRS ini dengan tempoh percubaan PERCUMA selama 14-hari.  Klik link berikut untuk sign-up percuma 14-hari.

DAFTAR PERCUMA 14-HARI TEAMWORK REVOLUTION POWER SISTEM

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *