Next… Global Virtual Opportunities (GVO)

ok… GDI dah pun start untung.. dan terus berkembang.. Alhamdulillah. Memang GDI ni ada potensi walaupun nampak slow pada awalnya. Bagi aku GDI ni sememangnya long term.. so, aku takde pun nak pening2 pikir pasal bisnes ni.. lagipun tak sampai 2 bulan aku buat pun dah dapat untung dan setiap bulan terus bertambah. Downline-downline GDI aku yang kebanyakannya beginner pun mudah paham dengan GDI.. sebab GDI ni simple – salah satu kelebihan GDI bagi aku. Tapi kalau aku terus nak masuk cerita pasal GVO ni, aku rasa sure ramai pening especially beginner.

GVOGVO merupakan next step aku untuk membina internet bisnes aku sekarang. Walaupun aku dah tau pasal GVO ni beberapa minggu yang lepas, baru seminggu lepas tergerak hati aku untuk register Trial US$1 untuk selama 14 hari (so sekarang ni still under trial la) selepas mengkaji dengan detail apa sebenarnya GVO dan apa faedah yang aku dapat dengan menyertai GVO.

Sebelum aku cerita lebih lanjut lagi, kalau ada sesapa yang dah tak sabar nak daftar dulu GVO ni untuk Trial boleh pegi daftar di sini.

Antara apa yang aku kaji adalah perbandingan produk yang aku dapat melalui GVO ni dengan apa yang aku bayar jika aku dapatkan secara berasingan dari tempat lain:-

Perbandingan GVO

Daripada gambar perbandingan di atas ni cuba korang lihat berapa banyak yang korang boleh save kalau korang gunakan GVO untuk bisnes internet korang!!  Sekarang ni pun aku sendiri membayar US$45 untuk sistem autoresponder aku (Getresponse) sahaja dan RM500 untuk webshosting aku. Itu just hosting utk aku guna sendiri tu.. tak boleh nak resell. Tapi dengan GVO aku boleh jadi reseller hosting kalau aku nak.. siap ada webhost control lagi (sapa yang faham bagulah yekk.  kalao ada yg tak paham tu tak payah la pahamkan dulu)..  Tambahan lagi GVO ni ada VIDEO HOSTING dan Web Conferencing yang korang boleh guna termasuk dalam apa yang korang bayar.. benda ni dua je korang kena bayar lebih USD100 sebulan kalau nak beli berasingan.

So aku harap korang dah nampak sikit pasal apa yang GVO tawarkan sebagai produk mereka dengan harga US$44.95 tersbut.  Pendek kata memang murah dan berbaloi.  Selain tu apa lagi?

Ni yang menarik lagi ni…. peluang bisnes yang GVO tawarkan kepada sesiapa yang join.  Marketing plan yang GVO tawarkan sememangnya yang terhebat dan tiada tandingan iaitu 2×10 Hybrid matrix dengan banyak bonus.  dan yang best lagi.. kalau korang bukan kaki sponsor pun boleh dapat limpahan downline daripada upline dan boleh dapat bonus.  Ini lagi hebat dari Vemma (oopsss..)  – macamana Vemma ku camnih?? huhuhu.. tapi Vemma dapat minum liquid supplemen yang power… hehehe.

OKla.. dalam posting akan datang aku akan sambung pasal macamana buat duit dengan GVO ni… memang besst!!  so aku nasihatkan.. kalo korang memang betul2 nak buat duit dari internet untuk jangka masa panjang dan membina perniagaan internet sebenar dengan segala tools yang WAJIB… korang daftarlah dengan GVO. Tak payah pening2 cari byk tempat lain dan byara mahal.

Daftar sekarang untuk Trial Period US$1 dulu.. Test 14 hari dan tengok macamana.. silap2 aku rasa dengan limpahan downline yang korang dapat dalam tempoh tu korang pun tak jadi nak stop..  KLIK KAT SINI UNTUK DAFTAR.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *