susah ke nak buat RM13K dari GDI?

Income GDIni sekali lagi aku nak share kat sini.. susah ke sebenarnya nak buat RM13,000+ sebulan dari GDI ni? Ada yang cakap teori aje memang la nampak mudah.. tapi nak dapat 3,905 orang tu payah!..

Betul gak ye?? memang la payah nak cari 3,905 orang betul tak?  10 tahun pun belum tentu dapat 3,905 tu kalo nak cari!!

Tapi sebenarnya.. ada ke aku kata atau GDI kata korang kena cari 3,000+ sorang2??.. mana ade kan.  Sebenarnya untuk dapat RM13,000+ sebulan macam dalam contoh kat www.kelabgdi.com tu pun korang just focus cari 5 orang je dulu.

Sekali lagi aku cakap LIMA ORANG sahaja.. selepas tu baru korang tunjuk kat 5 orang tu macamana nak dapat 5 orang tu..  Susah ke?

Kalau ikut xperience aku… dalam sebulan pertama pun dah boleh dapat 5 orang (walaupun ada yang dapat sehari atau seminggu pertama..).  so kalau korang boleh dapat 5 orang dalam bulan pertama… then level pertama korang pulak dapat 5 orang dalam bulan berikutnya (bulan pertama diaorang)… so maknanya dalam 5 bulan dah full 5 level korang… betul tak?  tapi tak biasanya macam tu kan?… dalam ramai2 yang boleh buat macam tu.. ada gak yang ambik 2-3 bulan.. atau 4 bulan… tapi tu still berbaloi.. sebab korang still ada peluang dapat RM10,000+ sebulan dalam masa setahun.

So sekali lagi aku tanya.. susah ke nak refer GDI ni kat 5 orang?? kalau ni pun susah.. aku rasa korang memang tak payah la fikir nak buat benda2 lain yang lagi payah..  Lagipun GDI ni sebenarnya menawarkan produk yang sesiapa saja perlukan kalau nak ada website – webhosting dan juga domain.  Tak kira la sapa diaorang ni… jual baju ke.. jual jam ke.. jual kuih raya ke.. jual biskut ke… agen insurans ke.. bisnes kecik ke.. bisnes besar ke.. asalnya kalau diaorang nak ada website… pasti boleh join GDI ni?  Nampak tak prospek korang sekarang?.. sesiapa sahaja diluar sana!

Oklah… meh aku ambik realistik sikit la kan.. lagipun dalam dunia ni mana ada yg perfect.. betul tak?  Apa kata tak semua yang boleh sponsor 5 orang tu? kita ambik la lepas setahun korang ada 50% je dari apa yang ditunjukkan… maksudnya, katalah ada just 1,500 orang je..  so kalau 1,500 orang tu USD1,500.. dan kalau convert RM pun korang still ada RM4,500 sebulan! Amacam? rasanye berbaloi tak kalau korang buat GDI ni setakat 1-2 jam sehari tapi dapat RM4,500 sebulan?  Tapi korang kena ingat gak.. satu lagi yang menarik ni.. income GDI biasanya akan terus meningkat dari sebulan ke sebulan.. tak macam MLM lain yang turun naik macam yoyo..  so kalau bulan ni korang dapat RM4,500… bulan seterusnya memang ada harapan korang dapat lagi lebih.. mungkin RM5,000 atau RM6,000 macam yang kau cerita pasal Encik Mazelan kat website www.kelabgdi.com.

Kesimpulannya.. aku rasa GDI ni memang boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja yang nak buat income online long term.. so kalau korang ingat nak buat income ribu2 dalam masa 2-3 hari.. mcm skim cepat kaya tu.. ni bukan la tempatnya… yang penting skali korang kena tahu.. bila korang dah bina networking GDI ni.. ianya adalah kukuh dan boleh memberikan income konsisten..

Apa kata korang daftar dulu di www.kelabgdi.com percuma..


Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *