mudahnya buat GDI…

Buat Duit dengan GDISebelum aku start tulis posting ni aku nak ucapkan takziah pada kawan dan juga downline GDI aku, Adi Rizmal di atas pemergian arwah bapa beliau 2 hari yang lepas.  Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang yang diredhai. Al-Fatihah.

Ok, now sambung semula nak cerita pasal bisnes GDI ni… memang best.. tak sabar nak cerite dari hari tu lagi..  mana taknye sambil2 duduk makan tengahari, check email ada orang join.. sambil2 buat keje lain.. check email tiba2 ada orang join.. best tak?  Kalau nak kata aku buat agresif marketing takde la pulak.. just guna Google Adwords aje.. tu pun aku letak limit sehari dalam RM5 je.  Downline aku Adi ni pun camtu gak.. sambil2 tengah busy majlis kenduri arwah pun tiba2 dapat SMS dari downline baru cakap dah join..  Cuba bayangkan.. sambil2 buat benda lain pun orang ada orang join.. macam ni la bisnes yang aku cari selama ni!!

Tak payah la nak call orang buat appointment ke.. nak tipu2 ajak orang keluar cakap nak belanja minum ke.. (hihihi.. macam kenal je kan?).. dan tak perlulah lepak2 or kononnya meeting sampai larut malam kat kedai mamak kononnya buat bisnes.. tapi habuk pun tarak!!

Setakat ni aku buat bisnes GDI ni semuanya dari depan PC atau laptop aku.. kat  rumah.. atapun kat opis (after office hour)… sehari aku spend just 3-4 jam aje.. reply email.. reply SMS.. jawab telefon.. ataupun paling kuat pun call orang yang hantar email sebab nak explanation.  Dan biasanya lepas aku cerite pasal bisnes ni sure diaorang nak join!

Apa lagi yang aku nak cerite ek supaya korang join bisnes GDI ni?  Bagi aku inilah bisnes paling MURAH dan MUDAH yang aku pernah buat dan korang pun boleh buat.  Tak payah nak pening2 call orang buat appointment.. tak payah nak tipu2 orang cakap nak belanja minum.. tak payah nak lepak2 sampai larut malam kat kedai mamak tinggal anak bini..  semuanya boleh dijalankan secara HOME-BASED. Jimat masa… jimat minyak.. jimat DUIT.

Dan yang seronoknya lagi.. tiba2 orang call cakap nak join dan mintak ajar step by step cara nak join bisnes ni!  Cuba cerite kat aku bisnes mlm mana kat luar tu yang korang buat tiba2 ada orang call ko offer diri cakap nak join?  Dan kalau ada pun aku pasti tak lama lepas dia join.. hilang semula sebab MAINTENANCE dia MAHAL.. sampai beratus2 sebulan.. dengan GDI ni.. HANYA USD10 aje sebulan tapi still boleh dapat berpuluh ribu RM sebulan.. ataupun beratus ribu RM sebulan macam sponsor aku.  So apasal korang nak kejar bisnes yang setiap bulan korang kena bayar RM400-500 sebulan atau bila join kena bayar 4-5K (ada yang sampai RM20K pun)  sedangkan dengan GDI yang bayar seciput tu pun korang boleh buat puluh ribu sebulan!.

Korang pegi lah baca sendiri kat http://www.kelabgdi.com.  Fahamkan serba sedikit pasal bisnes GDI ni.. Ini memang betul-betul peluang yang mungkin korang pun cari selama ni.  Lepas tu korang boleh la terus register free dgn Kelab GDI. Kenapa dengan Kelab GDI? Sebab bila korang join Kelab GDI semuanya dah disediakan untuk korang berjaya dalam bisnes GDI ni.. Kalau tak percaya tanya ahli dalam Kelab GDI terutamanya Adi Rizmal.

Biar aku cerite sikit pasal Adi ni. (sorry ye Adi.. tak mintak kebenaran ko nak cerite kat blog aku ni!)..  Adi ni sebenarnya teramatlah tak confident pasal bisnes2 internet ni.. dan tak pernah buat pun bisnes2 online ni.. dia sendiri cakap kat aku dia ni buta IT.. yang dia tahu bukak komputer ni pun sebab nak main game soccer manager.  Guna YM pun baru 5 bulan.. masih belajar2 lagi!…  kalo camni korang rasa agak2 la.. boleh ke nak buat bisnes internet ni??  Kalau ikutkan Adi, dia sendiri cakap dengan aku.. kalau dia dapatkan sponsor sorang pun dah bersyukur berdasarkan ilmu yang dia ada tentang internet dan bisnes ni… tapi akhirnya sehingga akhir bulan pertama tahukah anda berapa ramai yang mendaftar di bawah Adi?  6 orang!!.

Bagi yang power menaja 6 orang tu mungkin tak ramai.. tapi bagi aku… untuk orang yang baru mengenal dunia internet bisnes ni dan term seperti Paypal, Skype dan Adwords pun tak pernah dengar.. 6 orang tu sebenarnya adalah ramai.  Dan kalau korang lihat contoh pengiraan kalkulator di KelabGDI.com walaupun dengan mengambil contoh 5 orang pun potensi pendapatan anda sudahpun boleh melebihi RM13,000 sebulan.  Kalau camtu Adi ni ada potensi capai pendapatan lebih RM20,000 sebulan ni! Aminn..

Aku cadangkan korang beri la peluang untuk kenal bisnes ni dengan lebih dekat lagi.. lagipun dengan tempoh percubaan 7 hari percuma, tiada apa yang anda rugi.  Daftar sekarang di http://www.kelabgdi.com



Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *