Jika anda sukakan Twitter, pasti anda sukakan ‘Sokule’

SokuleHuhuhu… Tahniah!!! Korang memang bertuah sebab menjadi antara orang yang terawal tahu pasal SOKULE… amenda Sokule ni? Sokule ni baru lagi dilancarkan… satu program yang membolehkan korang semua membuat update status di laman web sosial seperti Twitter, Multiply ataupun blog korang di WordPress.com, Blogger serta akan diikuti dengan lebih banyak lagi laman web seperti Facebook, Hi5 dan seabgainya.

Menurut Sokule… “Jika anda sukakan Twitter, pastikan anda sukakan Sokule.  Malahan 10 kali lebih suka daripada Twitter!”.  Ini smemangnya benar.  Dan bagi aku, Sokule ni juga dicipta berdasarkan idea TWITTER tetapi di’improvekan lagi untuk digunakan dengan lebih effisien. Berbanding sebelumnya di mana korang perlu update status di kesemua website atau blog korang.. dengan Sokule, korang hanya perlu membuat update di satu tempat (iaitu Sokule) dan semua website korang akan diupdate statusnya – kalau anda mahukannya begitu.. Memang Cool!.. Benda ni memang best untuk orang yang ada banyak akaun Social site dan juga blog.  Terlalu banyak sebenarnya website yang boleh korang guna Sokule ni untuk update status.. Tetapi memandangkan Sokule ni masih baru, korang boleh tengok senarai yang sudahpun masuk list Sokule, dan senarai website lain yang bakal memasuki list Sokule ini nanti…

Sokule Social site list

Amacam? Banyak tak?  Memang best kan.. kalau sapa yang dah ada Twitter tu bolehlah terus menggunakan Sokule ni sekarang. Korang boleh dapatkan akaun PERCUMA Sokule DI SINI.  Kalau korang ada akaun Blogger, Sokule ni juga boleh korang set supaya apa yang korang update di Sokule akan keluar di Blogger.. Begitu juga dengan website lain yang mana dah ada dalam list Sokule kat atas tu.

Bagi korang yang suka letak status update panjang-panjang (biasanya digunakan kat blog atau social site), aku nasihatkan korang terus upgrade ke BASIC package. So bolehlah korang tulis sampai 500 character berbanding akaun free yang hanya limit sampai 150 character.  Harganya?  Cuma USD9.95 sebulan – cukup berbaloi dengan apa yang korang dapat sebgai tambahan berbanding akaun free.  Maklumat lanjut Di Sini.

Apa lagi yang hebat pasal Sokule ni?? Korang BOLEH BUAT DUIT dangan Sokule!  Nak tau macamana? Tunggu posting aku akan datang.  Sekarang ni korang pergi Daftar SOKULE PERCUMA dulu!

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *