Web Kelab GDI telah dilancarkan…

Lambat sikit aku posting pasal benda ni..  sebenarnya website Kelab GDI (http://www.kelabgdi.com) telahpun dilancarkan (pre-launch) dalam beberapa hari yang lepas dan cuma hari ni aku mengumumkannya.  Affiliate GDI dalam network aku pun dah ada website Kelab GDI diaorng sendiri… antaranya http://www.adirizmal.ws, http://www.ahmadsayuti.ws dan http://www.rashidiyunos.ws (yg lain tu sori la yek.. tak dapat aku nak list semua.. )..

Dengan adanya website Kelab GDI ni nampaknya semakin mudah aku dan yg lain-lain tu nak promote bisnes internet GDI ni coz mesejnya lebih jelas dan sampai terus kepada mereka yang membacanya.. kalo sebelum ni guna website english, banyak sangat soalan2 yang sama ditanya.. kali ni.. tengok2 aje dah ada orang signup..

Kalau korang semua nak kenal lebih dekat dengan Kelab GDI ni dan nak tau apa kebenda bisnes GDI yang kitaorang buat ni… silakan visit http://www.kelabgdi.com.  Dan jangan lupa untuk daftar PERCUMA lepas membaca!

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *