Affiliate Program & Siapakah Tissa Godavitarne?

Amende lak aku nak mengarut kali ni yek?… sapa lak mamat or minah yg aku nak intro kali ni…

sebenarnya Tissa ni adalah mamat dan bukannya minah… Tissa ni sebenarnya orang yang memperkenalkan suatu program affiliate antara yang terhebat yang dikenali sebagai Acme People Search.  Amende pulak Acme People Search ni? Acme People Search adalah suatu search engine di mana ianya digunakan untuk mencari identiti atau maklumat mengenai diri seseorang di United States.  Cuba tengok contoh website kat bawah ni.

People SearchContoh ni adalah bagaimana aku gunakan search engine yang dibina oleh Tissa untuk orang lain gunakan mencari maklumat mengenai diri seseorang (People Search). Cuba korang test kat www.mohdkhairul.ws.

Sebelum tu apa bagus sangat pasal Tissa ni? Kalo korang nak baca pasal dia ni, korang boleh visit kat sini www.mohdkhairul.ws/tissa.htm.  Dia adalah antara orang yang menjana pendapatan yang sangat lumayan melalui affiliate program.  Lumayan sangat ke?  Korang tengok la sendiri kat website yang aku bagi ni.. Tahun 2007, income dia dari affiliate je lebih USD2,000,000 (DUA JUTA tau!!) cuba korang convert ke RM (kali lbh kurang 3.5)… amacam?  Lumayan tak?  itu baru dari satu affiliate program! so kalo korang nak tau macamana dia buat income sebagai affiliate ni guna People Search, korang boleh klik kat www.mohdkhairul.ws/tissa.htm dan baca puas-puas… lepas tu korang boleh register free kat website tu dan ada People Search engine sendiri untuk generate income guna sistem yang dibina oleh Tissa ni.

Tak tau apa menatang Affiliate Program??

Aduss.. ni yang payah ni.. camna nak buat duit kalo affiliate program pun korang tak tau amende.. hehehe.. jangan ambik hati yek.. gurau je.. Oklah sedikit mengenai apa benda sebenarnya affiliate program ni..

Affiliate program adalah suatu program atau sistem di mana anda sebagai affiliate mempromosikan sesuatu service atau produk orang lain dan diberikan komisen bagi setiap jualan yang berjaya (sekarang ni ada yang bayar untuk leads/prospek pun – tak byr jual pun ada komisen!).  Sebagai contoh:-

Sulaiman melancarkan sebuah ebook dengan harga RM50 di internet. Dia juga mempunyai affiliate program di mana beliau membayar 50% kepada affiliatenya jika berjaya menjual ebook beliau.  Suatu hari, aku pun daftar sebagai affiliate untuk ebook Sulaiman dan mempromosi kepada semua pelanggan aku dan 50 orang membeli.  So, aku pun layak mendapat komisen bernilai RM50x50%x50=RM1,250.  Amacam? ada faham? ni kira lebih kurang jadi introducer la.. cuma canggih sikit sebab ada sistem yang boleh buat tracking sapa yang jadi ahli dan berapa yang dia jual secara automatik.

Berbalik kepada program affiliate Acme People Search..

ok la.. meh saya sambung balik apa yg special sangat pasal People Search program daripada Tissa ni… Sebenarnya dalam program Acme People Search ni terdapat banyak lagi program-program affiliate yang tersembunyi yang menunggu masa saje untuk ahlinya membuat duit.. antaranya adalah ClickBank, HostGator, GDI, HD Publishing, AdSense dan banyak lagi yang mana memang berpotensi untuk buat duit..hanya dalam satu program Acme People Search ni.  Dapatkan Search engine People Search Anda PERCUMA di Sini.

Kenapa People Search? Kenapa tak property search ke.. car search ke.. atau lain-lain?

Banyak tanye la pulak ko ni… oklah.. jawapannya adalah disebabkan menurut research Tissa, 30% daripada carian di search engine seperti Google atau Yahoo, adalah berkaitan people search – maksudnya ‘People Search’ ni amat popular di US sebab company atau individu nak tau sama ada sorang tu penipu ke… ada jenayah ke.. tak bayar cukai ke.. macam-macam la.. itu lah sebabnya People Search.. dah faham sekarang? Dan untuk pengetahuan korang dengan populasi lebih 300 juta penduduk di US, bayangkan potensi anda hanya dengan melalui People Search ni.. Dan selain daripada affiliate program yang aku tulis kat atas tu.. Acme People Search ni sendiri membayar komisen kepada affiliate nye.. huhh.. berganda2 komisen.. amacam best tak? Nak tengok berapa Acme People Search ni dah bayar komisen? Tengok kat Sini.

So, apa lagi?.. pegi la test sendiri macamana bagus tak Acme People Search ni.. Daftar dulu PERCUMA untuk 30-hari.. then decide.  Dan untuk pengetahuan korang, Tissa juga membayar USD125 kepada korang, bila korang subscribe kepada program beliau.  Sebenarnya banyak lagi nak cerita pasal Tissa dan Acme People Search ni, antaranya income dia lebih USD50,000 sebulan hanya melalui GDI.. nanti aku sambung lagi…

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *