I’m crazy about GDI!

Fuhh.. aku dah separuh gile ngan GDI ni… tp dun worry bukan gile apa cuma terlampau seronok sgt buat GDI ni coz mmg simple dan boleh buat income.. aku join x sampai seminggu.. dah ada 2 orang join.. beberapa orang lagi nak join dan tak putus2 tanye mcm2 soalan lagi.. huhhh… best…bestt..

Sbnrnya GDI ni dah lama dah aku tau. kalau tak silap sejak tahun 2005, 2006 aku pernah join. Tapi masa tu aku pun tak tau amende internet marketing, or nak promote menda2 camni.. agaknye kalo aku teruskan sure sekarang dah riban2 sebulan.. mcm upline aku sebulan USD50,000 (…~RM175,000 tu!!!)… giler!! tu baru GDI, lum lagi lain-lain online income dia.. aaahhh.. malas la nak citer pasal dia.. yg aku tau.. kalo dia boleh.. nape aku tak boleh.. betul tak?

Skrng ni celik mata lepas solat subuh aku cari HTC aku sbb nak check email orng yg join Vemma dan GDI.. byk jugak soalan2 tanya pasal GDI ni..  dan ada yg meluah perasan coz terharu dapat peluang camni pun ada.. hmmm.. Alhamdulillah.. at least tanpa aku sedari ada orang yg aku dah tolong untuk ubah hidup dia..

Lagi satu yg best pasal GDI ni kos dia rendah sangat.. bayangkan hanya USD10 (lebih kurang RM35) je sebulan dan korang berpotensi untuk jana income internet tanpa had…yes.. TANPA HAD!!. Best tak?.. dan lagi.. bile buat internet bisnes ni, orang yang call aku untuk join bukan aku yg terkejar-kejar carik orang… buat appointment la… orang lari taknak jumpa la mcm bisnes-bisnes MLM lain yang aku pernah buat sebelum ni.. Dengan GDI dan Vemma.. aku just duduk kat opis or kat rumah.. check email, reply email, jawab tipon or reply sms kalo orang tanye pasal dua-dua bisnes ni… sampai semalam pun tengah ada open house kat Batang Kali, ada sorang prospek nama En Rahman ni call sampai 17 min tanye pasal bisnes ni.. itu pun aku terpaksa stop kan dia coz tak sedap pulak orang tgk bergayut lama2 tengah beraya ni..

Apa sbenarnye GDI ni? ataupun nama penuh dia Global Domain international, Inc.

GDI ni adalah sebuah companya yang menjalankan perniagaan menjual domain .ws (bukannya .com atau .net yang biasa korang dengar). Amende .ws ni? .ws adalah singkatan kepada website dan bakal menjadi revolusi domain internet pada masa akan datang disebabkan kebanyakan .com telahpun dipelopori… dengan GDI anda boleh memiliki domain seperti www.namaanda.ws – (kalo mcm aku… www.mohdkhairul.ws).

Kukuh ke syarikat ni?  Untuk pengetahuan korang, GDI menduduki tempat ke-37 dalam senarai Fortune 500 company bagi syarikat yang paling pesat berkembang! Amcam kukuh tak? nak masuk top 500 pun susah, inikan pula tempat ke-37. Lihat kat bawah ni..

GDI ranked 37 in Fortune 500

GDI ranked 37 in Fortune 500

Amacam? Dah boleh percaya sikit pasal company? Kalo dah boleh, aku cerite camana korang leh buat duit dengan GDI ni pulak..

Nak tau lebih lanjut? Klik kat sini untuk sambungannya…

Related Posts with Thumbnails

2 thoughts on “I’m crazy about GDI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *