Mari buat duit dengan GDI

Ni adalah sambungan pasal GDI untuk korang yang minat nak tambah income melalui online ataupun internet… tapi satu peringatan untuk semua..

“GDI bukanlah satu Skim Cepat Kaya atau Skim Pelaburan yang mana anda masuk hari ni dan esok kaya!”

GDI lebih merupakan suatu bisnes internet jangka panjang yang memerlukan sedikit usaha (memang sedikit berbanding bisnes lain yang aku tahu..) untuk anda mula memperolehi pendapatan.  Macamana yang aku dah cerite dalam posting sebelum ni, modal untuk korang bermula dengan GDI juga adalah amat-amat rendah iaitu hanya USD10 (lebih kurang RM35) sahaja sebulan.. dan dengan modal yang seciput ni.. korang akan memperolehi suatu bisnes yang mempunyai potensi pendpatan tanpa had… TANPA HAD!.. nak RM1,000, RM2,000, RM10,000 sebulan yang korang nak atau RM180,000 sebulan macam upline aku!.. kalo income mcm ni.. tak tau la aku nak cakap.. ni income CEO public listed company ni tau.. setahun RM2 juta lebih!!.. cuba bayangkan kalo GDI boleh bayar income sebanyak ni… macamana kekuatan syarikat dan potensi bisnes internet ni?.. lu pikirlah sendiri.. (bab kata Nabil..).

Ok meh aku mula ceritakan… tapi sebelum tu bagi korang yang belum tengok video pasal GDI ni pegi tengok dulu kat link bawah ni.. http://www.website.ws/reggdi

Kalo dah tengok senang la sikit nak paham apa aku membebel kat sini.. Yg dah tengok ni dia penjelasan lebih lanjut.. untuk pemahaman lebih korang…

domain .WSApakah sebenarnya GDI? Secara ringkas supaya korang mudah faham…

GDI sebenarnya menjual domain .ws pada harga sewaan bulanan hanya USD10 (lebih kurang RM35). Sebagai contoh, korang boleh la beli www.namakorang.ws atau www.sukahatikorang.ws.. amacam? Faham setakat ni?

Apa lagi yang korang dapat selain dari domain tu?

Selain domain tu korang akan dapat:-

  • webhosting – ni boleh digunakan untuk korang design website sendiri atau guna hosting tu untuk hosting mana-mana website lain. Kalo korang tengok website aku kat www.mohdkhairul.ws, korang boleh tgk aku gunakan untuk hosting benda lain.. tu kira income tambahan lagi tu.. panjang cerite.. (kira advanced sikit la).. nnti bile korang dah jd member and dah boleh faham sikit2 pasal GDI aku akan sambung cerite pasal nape website aku cenggitu..10 email accounts
  • 10 email hosting – ni maksudnya korang boleh setup 10 akaun email guna domain yang korang beli.  Sbg cth kat atas tadi korang dah beli www.namakorang.ws, so sekarang ni boleh la setup email sendiri mcm ni… nama@namakorang.ws, wife@namakorang.ws, bisnesgdi@namakorang.ws, apa2aje@namakorang.ws …. sampailah 10 akaun..  best tak?  So, lepas ni email korang nampak la lebih best@personal@pro@mahal sikit berbanding mcm guna email free hotmail or yahoo..  Dan lagi best.. korang pun leh setup email forwading dan mcm2 lgi la yang aku rasa korang pun taknak tau…

So, macamana nak wat ribu-ribu macam aku cakap?

Amboi.. tak sabar2 kalo nak cerite pasal buat duit yek!.. tapi korang kena faham dulu la apa sebenarnya GDI ni sebelum cerite pasal buat duit… so korang fahamkan dulu apa GDI mcm kat atas ni.. coz nanti bile ada orang tanye nak join ngan korang amende menatang GDI ni.. korang takleh jawab parah wooo… takut2 diaorang cari orang lain utk join mcm aku… hahaha… abis la komisen korang.. kena pulak orang tu jenis semangat giler… lepas tu dia pegi sponsor beratus-ratus orang.. melepas la komisen ribu-ribu korang dari dia.. so baik korang fahamkan sikit2 apa tu GDI bile nak citer kat orang lain tau…

Ok, ni caranya..

Pertama korang kena Daftar sebagai Ahli.. Jangan Risau!.. GDI bagi korang tempoh 7-hari PERCUMA untuk korang faham bisnes ni seblum kena caj USD10 tu.. best tak? dah la murah.. siap bagi can lagi untuk cuba2… Klik kat sini untuk Daftar PERCUMA. Tapi sebelum tu korang kena la ada kad kredit atau kad debit.  Takde kad debit?  Kalo takde lagi, aku nasihatkan korang pegi apply satu kat Public Bank.. coz mmg boleh dapat terus.. untuk yang guna Maybank debit kad.. make sure korang dah activate kad tu untuk guna online (internet transaction). cara nak activate ada kat sini.

Kedua,

Just promote bisnes ni dgn orang lain dan mula dapat $$$.. hehehe senang kan? ok lah lebih detail macam ni… bila korang dah join nanti, korang akan dapat beberapa website PERCUMA dari gdi utk korang promote.. cth aku punye mcm ni..

dan bila ada orang yang join dgn korang, korang akan dapat USD1 (lbh kurang RM3.50) setiap bulan selama mana diaorang terus menyewa domain dari GDI tu.. Nape? tak cukup RM3.50 tu? haaa.. meh aku bgtau korang.. dengan sekecik USD1 itulah sekarang ni dah ramai yang buat berpuluh ribu sebulan dan ada sampai berjuta setahun mcm upline aku.. Nak tengok bukti? Hantar email kat aku.. coz dia tak benarkan tunjuk untuk buat promosi kat website.. nak tahu rahsianya? Mcm ni..

Dengan GDI, korang boleh share bisnes ni dgn berapa ramai yg korang suka..tanpa had.  Dan setiap orang yang masuk melalui korang, komisen USD1 akan dibayar.  Tetapi ianya tidak berakhir di situ, kerana jika orang yang korang perkenalkan menjual domain kepada orang lain, korang juga akan dapat USD1 daripada org yang downline diperkenalkan dan seterusnya sampai Level 5.  Pening?  OK, aku ambil contoh.. Jika korang kenalkan kepada 5 orang (yup kita ambil 5 orang sahaja sebagai contoh..) dan 5 orang tu pun perkenalkan kepada 5 orang yang lain dan seterusnya.. korang rasa berapa potensi pendapatan korang?

Jawapannya adalah USD3,905 ataupun lebih kurang RM13,000!

calculator_gdi

Amacam? Cukup tak? tu baru 5 orang! bayangkan kalo korang dapat 10 atau 20 orang… ataupun downline korang sendiri yang giler sponsor sampai beratus-ratus orang.. tu la ada yg sampai income puluh ribu sedangkan dia sendiri tak sedar apa yang dia buat!

Korang tengok contoh GDI calculator kat sebelah ni.. kalo nak cuba calculator ni nak kira berapa income korang dgn sponsor berapa byk org yg korang rasa nak buat.. boleh visit www.freedom.ws/reggdi.  Masukkan dalam kotak pertama tu berapa ramai yang korang rasa PERSONALLY korang boleh sponsor dan masukkan dalam kotak kedua berapa ramai yang korang rasa setiap orang tersebut boleh sponsor.. then korang leh tau berapa potential income korang.

Amacam setakat ni? menarik?  So, apa lagi.. nape tak join je sekarang dan mula share peluang bisnes ni dengan beratus-ratus nama dalam address book email korang?  Aku rasa dalam ramai-ramai tu sure akan ada yg berminat dan nak baut $$$ macam korang juga.. and sapa tau daripada 4-5 tu la yg bakal jadi ribu-ribu… tu la namanye leveraging..

So dah ready nak mula? KLIK Kat SINI untuk Daftar PERCUMA.. atau email aku kat mkhairul.my[a]mohdkhairul.ws kalo korang still ada apa2 soalan… atau nak baca testimoni dulu?.. Baca kat sini.

Apa lagi??.. Jom la sama-sama aku buat RM13,000 sebulan dengan GDI.. mana tahu setahun dari sekarang.. korang jadik salah sorang dari millionaire GDI..

Posting berkaitan:

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *