Busy dengan office dan Vemma..

Bulan 10 ni last aku sewa kat Menara IMC.. lepas tu pindah ke smaller service office yg lebih murah.  so sekarang ni tgh busy kemas2 apa  yg patut untuk pindah nanti.. line telefon pun belum confirm lagi. Kalo ikut cakap staff TM diaorng kata tunggu tgh bulan baru buat new application coz skrg awal lagi.  Line skrg pun takleh maintain coz different exchange.. maknanye aku akan kena guna nombor tipon baru untuk opis baru nanti.

memang sibok bangattt… dengan office nak pindah.. ngan auction lagi.. vemma lagi.. tapi Alhamdulillah Vemma mula menampakkan hasil.. sekrang ni kena push all-out.. coz nak decide whether betul2 berbaloi tak buat vemma ni slps 6-7 nanti.. so far nampak memang bagus.. produk pun bagus.. kalau nak tau lebih lanjut pasal produk ni boleh baca kat sini http://www.vemma.com/vmalaysia

Produk Vemma

Produk Vemma

Vemma ni sebenarnya amat sesuai untuk anda yang sedang mengambil supplemen atau yang sedang mencari supplemen yang sesuai untuk mengoptimumkan kesihatan badan anda.  Ia sebenarnya bukan hanya sekadar jus manggis tetapi adalah supplemen lengkap dengan vitamin, mineral dan juga aloe vera dalam bentuk cecair yang mudah diserap oleh badan anda.

Jadi kenapa Vemma? dan bukan supplemen lain?  Sebenarnya benda ni pun saya baru sahaja tahu sebelum ni masa buat research pasal vemma (yup.. sebelum join dulu).. Faktor utama mengapa anda perlu mangambil Vemma adalah ianya dalam bentuk cecair yang mudah diserap.. Selain itu ianya lebih mudah diambil terutamanya untuk anda yang sudah nak telan pil…

Baru-baru ni pun masa balik kampung aku ada bawak vemma balik.. bagi cuba kat orang tua aku…dan satu family.. Semua akui ada merasai kelebihannya tetapi yang paling best bapak aku pun lebih senang nak minum berbanding supplemen yang sebelum ni dia ambik dalam bentuk tablet dan kapsul.  Cuba bayangkan kalo 1 vitamin 1 tablet, bermakna kalau 7 vitamin dan berapa? Tu tak masuk mineral dan kelebihan lain dalam vemma seperti green tea dan aloe vera!  Bayangkan… dengan hanya 2-aun sehari anda sudahpun mendapat supplemen secukupnya untuk badan anda dan ianya sedap diminium.

Untuk pengetahuan anda juga, 2 auns Vemma ini adalah menyamai:-

2 oranges to equal the amount of Vitamin Cvemma-product-brochure-3
9 avocados to equal the amount of Vitamin E
3 stalks of broccoli to equal the amount of Iron
55 eggs to equal the amount of Vitamin D
1 cup of spinach to equal the amount of Vitamin A
3 cups of peas to equal the amount of Thiamin
19 medium bananas to equal the amount of Riboflavin
62 oz. of cheddar cheese to equal the amount of Vitamin B-12
5 large potatoes to equal the amount of Niacin
61 cups of tomatoes to equal the amount of Folate
2 large watermelons to equal the amount of Vitamin B-6
17 oz. of cherries to equal the amount of ORAC Value
37 medium mushrooms to equal the amount of Pantothenic Acid

Fuiiyoo… power tak?? tu baru sikit aku cerite pasal vemma.. nanti aku cerita lagi lebih lanjut pasal produk power ni..

tambah lagi dengan online bisnes hebat $$$ yang vemma boleh bagi… memang tak dinafikan la.. inilah bisnes online yang aku cari selama ni..

Apa lagi? tak terasa ke nak cuba?  kalo minat nak rasa… jadi la member..pastu order 1 pek dulu.. sambil2 tu terus la cuba buat bisnes ni.. mana tau tiba2 dalam sebulan tu rezeki korang meletup… aku jamin sure korang terus buat vemma.. tapi kalo tak minat nak buat bisnes… dan nak try produk vemma ni je pun boleh.. order la kat aku.  Email aku kat mkhairul.my[a]gmail.com..

Yang nak join jadi member boleh register percuma dulu kat sini… JOIN VEMMA PERCUMA sebagai Pre-Enrollee.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *