Bonus Vemma sudah masyukk..

Lupa lak nak kabo kat sini… semalam hari Khamis dah masuk pun bonus Vemma untuk minggu ni..bagi yang buat Vemma kat luar sana pun pasti dah masyuk raya-raya ni… bagi saya nak kata banyak tu takde la.. tapi Alhamdulillah, ada lagi tambahan income sambil2 dari internet ni.

Bonus Vemma 24/0/09

Bagi saya Vemma sememangnya bisnes yang best dan income mingguan yang ditawarkan berserta compensation plan di dalam bisnes ni amatlah menarik.   Dengan Vemma, anda boleh melakukannya hanya dari rumah tanpa perlu membuat appointment untuk menarik orang join ataupun membuat ‘cold calls’ yang amat membosankan.

Pada peringkat awal join, saya terus berminat dengan Vemma dengan konsep internetnya yang membantu mengembangkan networking anda melalui system yang dipanggil VemmaBuilder.  VemmaBuilder akan melakukan hampir kesemua follow-up untuk anda dan yang bestnya…. orang akan menghantar email atau menelefon anda untuk bertanyakan lebih lanjut atau untuk menyertai dan bukan sebaliknya sebagaimana bisnes-bisnes serupa yang saya pernah sertai sebelum ini..

Nak tahu lebih lanjut pasal Vemma? Nak income mingguan? Nak rasa kehebatan produk Vemma? Klik Di Sini.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *